Robot Belgium

Just another SeoBureau site

LED-verlichting is een populaire verlichtingsoplossing voor veel commerciële vestigingen. Een LED-lamp of LED-lichtbuis is een elektrische lichtbron die zichtbaar licht produceert met behulp van fluorescerende lichtemitterende diode-lampen. LED-lampen bieden een betere verlichting en gebruiken minder vermogen dan andere lamptypen. LED-lampen bieden ook duurzaamheid, minimale warmte-opbouw en langere lampleven dan andere typen lichtemitterende diodes (LED’s). LED-lampjes zijn steeds populairder geworden, aangezien LED-lampen de opname van spoelbevestigingsarmaturen en een langere lampdop dan conventionele lampen mogelijk maken.

LED Verlichting

LED-verlichting wordt gebruikt in veel verschillende industrieën en toepassingen. Een dergelijke industrie is de medische industrie. LED-verlichting wordt nu gebruikt voor alles van chirurgische apparatuur tot monitoren en diagnosetools. LED’s worden ook vaak gebruikt als waarschuwingslichten voor brandweerwagens en ambulances. led tl armaturen worden ook gebruikt om rode verlichte noodverkeersborden weer te geven.

LED’s worden ook gebruikt in het onderwijs vanwege hun lage kosten, lange levensduur en fel licht zonder ultraviolet (UV) verblinding. LED’s produceren ongeveer twee keer zoveel licht per watt als traditionele gloeilampensystemen. LED’s duren ook vijf keer langer dan standaard fluorescerende lampen en gebruiken slechts de helft van de energie. Vanwege deze voordelen worden LED’s nu het voorkeursverlichtingssysteem voor zowel de publieke als de private sector.

LED-verlichting is verkrijgbaar in een breed scala aan vormen, waaronder; LED’s kunnen in verschillende configuraties worden geconfigureerd, afhankelijk van de toepassing. Sommige LED’s kunnen bijvoorbeeld opnieuw worden geconfigureerd om een recht of gebogen wandlamp of glaspaneel te vormen dat boven een oppervlak kan worden gemonteerd, zoals een computerscherm of aanrecht. LED’s kunnen zelfs worden gebogen in een positie waar ze eruit zien als regelmatige inkepingen en vervolgens in een verzonken montagegat worden gemonteerd, zodat ze kunnen dienen als een permanente armatuur in muren, plafonds of vloeren.

LED’s bieden een aantal voordelen, waaronder hun energie-efficiëntie, die tot 40% van uw huisverwarmingskosten en nutsrekeningen kan besparen. LED’s produceren ook licht in verschillende kleuren, inclusief blauw, geel en rood. LED’s bieden ook helderder licht dan typische halogeenlampen en gebruiken slechts de helft van de hoeveelheid energie. LED’s hebben geen bewegende delen, daarom zijn ze vrijwel onderhoudsvrij.

LED’s worden verwacht dat ze bijna alle huidige verlichtingsrends zoals fluorescentielampen, gloeilampen en fluorescerende buizen worden vervangen. LED’s worden ook verwacht dat ze de gloeilamp in het volgende decennium volledig inhalen. LED’s worden populair bij agentschappen van de publieke sector, zoals luchthavens, metrogels en grote steden. LED’s zullen ook naar verwachting populair worden bij huiseigenaren vanwege hun lage prijs en lange houdbaarheid. LED’s kunnen ook gloeilampen vervangen in hoog verkeersgebieden van een huis zoals de keuken en badkamer.

led tl buis Gezocht? Bekijk direct ons complete aanbod van LED TL armaturen en plaats je bestelling. Heb je vragen of hulp nodig bij het maken van een keuze? Laat het ons weten en we helpen je graag verder.